WAT VINDEN ZE VAN ONZE BEURS ?

Of u nu projectleider bent of een geëngageerde burger, hier volgen enkele meningen over de HOPE-beurs.

« Het was belangrijk om daar samen te zijn en te laten zien dat de wereld van morgen ondanks de ups en downs van het moment in dit jaar 2020 wordt opgebouwd. Proficiat aan Adélaïde en haar team dat ze de boot zo ver hebben gebracht en we kijken uit naar de volgende beurzen in 2021 !

ANNE-CHRISTINE, Wild&Run
« Wat ik leuk vond: De gezelligheid, de kwaliteit van de uitwisselingen, de toporganisatie ! Ga zo door, het rockt ! Bravo weer !

« Het was een geweldige show en we zijn blij dat we hebben deelgenomen !

JULIE & PASCAL, Hopopop
« Nogmaals gefeliciteerd met een zeer geslaagde tentoonstelling voor iedereen !

LUC, GRACQ
« Bedankt dat we elkaar mochten ontmoeten.

« We hielden van de sfeer, het familiegevoel en de efficiënte en vriendelijke organisatie. De sterke punten: de diversiteit van de stands, met kleine ambachtslieden maar ook sociale en milieuverenigingen die proberen een positieve impact te hebben !

ALICE, Adalia
« Wij hebben de uitwisselingen met de andere ontwerpers en projectleiders, maar ook met het bezoekende publiek op prijs gesteld. Het feit dat je een stand hebt naast mensen die hetzelfde werk doen, is echt een pluspunt voor het creëren van synergieën ! Hartelijk dank aan de organisatie en het vrijwilligersteam van onze dienst, en ook aan de videografen en fotografen ter plaatse !

JUSTINE, Taohé
« Hartelijk dank aan Adelaide en het team van vrijwilligers voor het mogelijk maken van dergelijke evenementen. Bedankt dat jullie je best hebben gedaan om deze editie van 2020 mogelijk te maken ondanks de bijzondere omstandigheden !

LAURE & CAROLE, Étincelles asbl
« Ik verliet de show met een klein gevoel van verdriet dat ik al deze geweldige mensen niet snel weer zal zien. Ik had een gevoel van vervulling. Bedankt voor het doorstaan van de stress van de covid situatie, zodat er hoop kon zijn, uit de grond van mijn hart. En in zeer goede staat, dat wel. Ik hoop dat ik op mijn manier heb bijgedragen tot het plezierig maken van dit evenement voor zowel exposanten als bezoekers. Ik kijk uit naar de volgende !

VALENTIN, Bicloo
« Ik heb deelgenomen aan de rondetafelgesprekken en vond het zeer verrijkend en interessant om te netwerken. Een pluspunt vergeleken met de andere beurzen die ik bezocht !

AUDE, exposant
« Dankzij Hope konden we mensen uit de vrijwilligerssector ontmoeten die bereid waren aan ons project bij te dragen. Dank aan jullie allemaal !

MARGAUX, exposant

HOPE-BEURS IN CIJFERS

Opgericht in 2017, heeft de HOPE vereniging nooit gestopt met werken om de uitdagingen van #Tomorrow aan te gaan…

3 VIDEOS
Pour des raisons de confidentialité YouTube a besoin de votre autorisation pour charger. Pour plus de détails, veuillez consulter nos Politique de confidentialité.
J'accepte
EDITIE 2020
Pour des raisons de confidentialité YouTube a besoin de votre autorisation pour charger. Pour plus de détails, veuillez consulter nos Politique de confidentialité.
J'accepte
EDITIE 2019
Pour des raisons de confidentialité YouTube a besoin de votre autorisation pour charger. Pour plus de détails, veuillez consulter nos Politique de confidentialité.
J'accepte
EDITIE 2018
4CIJFERS
0
FESTIVALS HOPE
0
WOSKSHOPS
0
exposants au total
0
visiteurs au total
5 ACTEURS
VZW & NGO
BETROKKEN BURGERS
BEDRIJVEN
BURGERINITIATIEVEN
OVERHEIDSINSTANTIES
OM DUURZAME ONTWIKKELING TE BEVORDEREN

Enkele voorbeelden…

 • KLIMAAT & SOCIALE RECHTVAARDIGHEID

 • INSTANDHOUDING VAN DE BIODIVERSITEIT

 • SOCIALE & CIRCULAIRE ECONOMIE

 • INCLUSIEVE SOCIALE PROJECTEN

 • BLOEMEN

 • GELIJKHEID & MENSENRECHTEN

 • RATIONEEL VERBRUIK

 • ETHISCHE TECHNOLOGIE

 • DUURZAAM TOERISME

 • GEZELLIGHEID

 • ONTWIKKELINGSSAMENWERKING

 • ALTERNATIEVE FINANCIERING

 • ONDERWIJS

 • ECOLOGISCH BOUWEN & HUISVESTING

 • ETHIEK MODE

… en vele anderen.

HOPE, HET SAMENBRENGEN VAN PROJECTEN OM DE WERELD TE VERANDEREN

De HOPE-beurs wil alle soorten projecten bijeenbrengen die een positieve invloed hebben op de wereld, of het nu gaat om burgers, verenigingen, ondernemers of het publiek.

Duurzame ontwikkeling is het centrale thema van de beurs en is onderverdeeld in talloze thema’s.

Het doel is het grote publiek bewust te maken van de uitdagingen van duurzame ontwikkeling, maar ook banden en synergieën tot stand te brengen tussen burgers, tussen bestaande projecten en tussen overheidsinstellingen, al deze actoren van morgen die zich inzetten voor het algemeen welzijn van de samenleving.

VOLG ONS !

Vind ons op sociale netwerken om ons nieuws het hele jaar door te volgen.
Allergisch voor GAFAM ? Onze nieuwsbrief is de oplossing om ons te volgen !